Általános Szerződési Feltételek

Árak és promóciók

Az oldalon feltüntetett összes ár az utolsó árat jelenti. A termékek kiszállítása a Magyar Posta által vagy futárszolgálattal történik. A kiszállítás költsége a Magyar Posta vagy a Futár szolgálta aktuálisan érvényes díjszabásaiban meghatározott árak. A termékek árai előzetes értesítés nélkül is változhatnak. A vevőnek mindig azt az árat kell megfizetni, ami a megrendeléskor volt érvényben. A terméket átvételkor kell kifizetni vagy megrendeléskor, számla ellenében átutalni.

Házhoz szállítás

A megrendelés házhoz szállítása a megrendelés napjától számítva max. 10 munkanapon belül történik. Abban az esetben, ha a Termék nem lenne raktáron, a megrendelőt értesíteni fogjuk. Nem tudunk felelősséget vállalni az olyan hibákból eredő esetleges késedelemért, vagy károkért, ami kívül esik a hatáskörünkön.

Lemondás / Visszafizetési politika

A vevőinknek joga van minden Fogyasztóvédelemmel kapcsolatban megfogalmazott jogot gyakorolni. Visszafizetésre, vagy lemondásra vonatkozó üzenetet ezen az e-mail címen fogadunk: info@strasszko.hu . A reklamációt, ahhoz, hogy az érvényesíthető legyen, indokolni kell! Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az olyan reklamációt ne fogadjuk el, amiben a vevő állítása(i) ésszerűtlenek.

Megvásárolt termék cseréje, és lemondása

A vevő jogosult az általa vásárolt termék cseréjére. Ebben az esetben minden szállításra vonatkozó, vagy egyéb, az új és a régi termék között felmerülő költség a vevőt terheli.

Az eladó jogai és kötelezettségei

Kötelezettségek: A személyes adatokra vonatkozó szabályok szigorú betartása. Az ügyfeleink személyes adatainak védelme. A megbeszélt időszakon belül a termék eljuttatása a megadott címre.
Jogok: Jogunkban áll megtagadni a kiszállítást, ha a megrendelő hibás, vagy nem létező címet adott meg. Nem vállalunk felelősséget a termék gyártója által közölt információkért.

Vevő jogai és kötelezettségei

Kötelezettségek: Valós telefonszám, e-mail cím és kézbesítési cím megadása. A megrendelt termék megfizetése. A házhoz szállítás díjának megfizetése. Legyen elérhető vagy személyesen, vagy a meghatalmazottja által a kézbesítési időszakban. Nem készíthet megrendelőlapot. Nem készíthet termékleírást, illetve nem adhat meg semmiféle téves, vagy a valóságnak nem megfelelő információt. Jogok: A megrendelőnek jogában áll fogadni a terméket a megjelölt időintervallumon belül. A megrendelőnek jogában áll lemondania a terméket 7 munkanapon belül, a Fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelően.

A Felhasználási feltételek változása

Az itt elmondott Szabályokon és Előírásokon bármikor jogunkban áll változtatni. A vevőre nézve, mindig azok a Felhasználási Feltételek az irányadóak, amelyek a megrendelés pillanatában érvényben voltak, vagy vannak. Kérjük, időnként ellenőrizze a Tudnivalók a megrendeléshez menüpontot, hogy követhesse figyelemmel azok esetleges változásait.

A honlapon szereplő árak forintban értendők, és tartalmazzák a 27% Áfá-t.

Megrendelését feladhatja Webáruházunkon keresztül, vagy e-mailben a következő e-mail címen: info@strasszko.hu

 

Egyedi ötlete van? Elakadt? Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, hogy e-mailben keressen meg minket, ígérjük, hogy a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Köszönjük szépen!