Strasszdíszítő dekorpáka - hobbi és professzionális

Strasszdíszítő dekorpákák otthoni használatra strasszminták segédeszközei és kellékek.

Strasszdíszítő Dekorpáka

HA A STRASSZOKAT KÖZVETLENÜL SZERETNÉD A RUHADARABOKRA, CIPŐKRE HELYEZNI.

Ha szereted a strasszos cuccokat, akkor biztosan örülnél egy strasszdíszítő dekorpákának. Ennek a praktikus eszköznek az az előnye, hogy mindenféle segédeszköz nélkül, – na jó, egy Strasszozó csipesz nem árt, ha van kéznél – közvetlenül a ruhára tudod helyezni a strasszköveket.
strasszdíszítő dekorpáka
Ez a megoldás akkor jöhet jól, ha mondjuk éppen indulóban vagy egy nagy eseményre, és észreveszed, hogy lepottyant néhány strasszkő a ruhádról. Ha rutinos strasszos vagy, akkor a fiókban találsz néhány pótstrasszt, és előveszed a strasszdíszítő dekorpákádat, és pár pillanat alatt ki is pótolhatod a lepottyant strasszokat, kristályokat. Így tökéletes lesz a megjelenésed, nem kell szégyenkezned a leesett strasszok miatt.
Kínálatunkban két féle strasszdíszítő dekorpákát találsz:
      • Egyszerű hobby dekorpáka
      • Profi strasszdíszítő dekorpáka

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik strasszdíszítő dekorpáka felel meg az igényeidnek, olvasd el a dekorpáka kiválasztásával kapcsolatos tanácsainkat ITT.

Kellékek, hasznos eszközök

melyek elengedhetetlenek a dekorpáka karbantartásához, tisztításához, illetve hasznos segédeszközök a strasszdíszítő dekorpáka helyes használatához

Az alábbi termékek abban lesznek segítségedre, hogy a strasszozás hosszútávon okozzanak örömöt számodra.

Dekorpákatisztító drótkefe

Dekorpákád tisztításához javasoljuk, hogy szerezz be egy dekorpákatisztító drótkefét, melynek segítségével megelőzhető, hogy a strasszdíszítő dekorpáka feje beszennyeződjön, és a felolvadt ragasztó a további strasszok fényét tompítsa.
 
Strasszozó csipesz
Speciális strasszozó csipesz
 
Ez a hasznos kis eszköz nagyban eltér a közönséges szemöldökcsipesztől. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a strasszokat, kristályokat úgy tudd felvenni, hogy ne pattogjanak ki a csipeszből.
A csipesz különlegessége, hogy alsó lapja vízszintes. Ezzel az alsó lappal fogod meg a strasszokat. Hegyes csipesszel sokkal nehezebb a strasszokat felcsippenteni és a helyükre rakni.
A strasszozó csipesz segíthet a Hobby dekorpáka használata közben is. Ugyanis ennél a strasszdíszítő technikánál, a csipesz segítségével előzhető meg, hogy az éppen a ruhára helyezett strasszt, a dekorpáka felemelésekor véletlenül lerántsd.
 
Strasszozó tárcsa
Strassztároló tárcsa
 
A strasszköveket kis zacskókban küldjük neked. A díszítés végeztével nem biztos, hogy minden egyes kristályt és strasszt felhasználsz. A megmaradt strasszkövek biztonságos tárolására és rendszerezésére szolgál ez a rózsaszín strassztároló tárcsa.
transzferfólia strasszminta készítéshez
Strasszdíszítő Transzferfólia
 
A transzferfólia egy átlátszó, öntapadós fóliaréteg. Többféle strasszdíszítő technikához is használható. Egyrészt egy bonyolultabb strasszminta, vagy felirat összetartására, tárolására szolgál. Ennek segítségével könnyedén fel lehet vasalni a mintákat a ruhára vagy egyéb tárgyakra.
 
Munkánk során megtanultuk, hogy az olyan ruhadarabok esetében, amelyeket nem lehet vasalni, a transzferfóliára kirakott mintát strasszdíszítő dekorpákával könnyebben lehet a ruhára helyezni abban az esetben is, ha a ruhát nem tudjuk síkban kiteríteni.
 

Kellékek, hasznos eszközök

StrassDesign Studio
Vasalható strasszkövek, vasalható kristályok ruhadíszítéshez

MINDEN MINTÁT

mi készítünk

Vasalható strasszkövek, vasalható kristályok ruhadíszítéshez

A STRASSZOK

garantáltan nem potyognak le

Vasalható strasszkövek, vasalható kristályok ruhadíszítéshez

FOLYAMATOSAN

bővítjük kínálatunk

Egyedi ötlete van? Elakadt? Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, hogy e-mailben keressen meg minket, ígérjük, hogy a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Köszönjük szépen!

X